***DIGELS FOTOBOG 2017***

2017-09-06 05:38
Hej alle sammen
FHSR har besluttet at lave en fotobog, der skal vise året der gik i 2017. Den kommer til at ligge i rytterstuen fremover.
Vi har et skarpt team af fotokyndige piger, som laver bogen i juleferien. Men vi skal bruge billeder! Mange billeder, fine billeder og sjove billeder.

Vi vil gerne have billeder af fastelavn, stævner, cafe- og banepersonale, klubmestre, Digelsmestre, ponygames, montedgames, folde, flotte rapsmarker, blå himmel , frost over søen, arbejdsdage, hverdage, hygge, hunde, børn, ponyer og geder - og årstidsbilleder.

Til formålet har jeg oprettet et fotoalbum, der hedder "Digels fotobog - 2017", som I alle kan lægge jeres bedste billeder ind i 😊 Skriv meget gerne kommentarer til billederne, så vi ved hvem de er af, og hvornår de er taget. Jeg kan ikke garantere, at alle billederne kommer med, men de kommer i hvert fald i "redaktionens betragtning".

Så kære alle sammen - vær med til at dokumentere året der gik, og alle vores dejlige stunder sammen og skønne 4-benede venner.

Særligt vil jeg gerne spørge vores ridelærere om at få taget nogle billeder af alle rideskoleholdene 😊 Anette, Maja, Naja, Christina, Christel, Laura og Sofie & Allan.

Josephine, er vores redaktionssekretær med sit hold af skarpe hjælpere, jeg er deres slave, tovholder og tjener, og sørger for de praktiske aspekter.

Skulle nogen være interesserede, vil det være muligt at bestille en kopi af fotobogen.
 
Mvh Rikke E.