Charlies Venskabspokal

Vores allesammens ynglings dommer Anne D boede engang her på Digelsgård, faktisk i Christels og Allans lejlighed, hos sig havde hun hendes bedste ven Charlie, en fantastisk hund ,der var mild og god som dagen er lang. Da Charlie døde besluttede Anne at mindes hende ved at grundlægge Charlies Venskabspokal her på Digelsgård, hvor Charlie tilbragte en stor del af hendes liv.

Pokalen gives hvert år til den person der har fået flest stemmer af FHSR medlemmer.

For at få fingrene i Charlies Venskabspokal kræver det blot at man er et hjælpsomt og betænksomt menneske. Man skal stemme på den person der er en god ven, en der altid lige er klar på at give en hjælpende hånd, hvad enten det er at holde en pony, lave lækker mad til ridestævnerne, altid lige har tid til at lytte når man har brug for det, altid er flittig til lige at samle klatter op, hente en hest på folden, feje gangen, en der altid er god ved ponyer og heste, en der gerne låner sine ting ud, hjælpe de mindre ryttere i stalden, en der frysende er banepersonale en hel dag i regnvejr for at vi andre kan komme til ridestævne, en der kan trøste når ting er svære (og der er altid noget der er svært når man leger med heste).

Det være hvad som helst og hvem som helst, rytter, ponyfar/mor, rideskoleelev, ung gammel eller midt i mellem. Bare en man syntes der i bund og grund er en alletiders ven og hjælper når det brænder på…

Her på Digelsgård syntes vi det er en fantastisk idé, og vi opfordre derfor alle til at komme med en stemme. Det kræver ikke så meget, det tager kun to minutter, men betyder meget for den person der ender med at modtage pokalen.

Man kan stemme ved at sende en mail til bestyrelsen på mariathorstedbeck@hotmail.com
Skriv personens fulde navn og kom med en kort begrundelse for at lige netop “din” person skal have pokalen! Pokalen vil blive overrakt på Generalforsamlingen.